Om os / Instruktører / Malene
 
 

Malene

Malene er ejer og grundlægger af Dansegulvet.
 
I 2012 tog hun springet og fulgte sin største drøm om at åbne sin egen danseskole og det skulle være i hendes fødeby Slagelse.
Malene har danset siden hun var kun 3 år og dansen har altid været en stor del af Malenes liv og passionen for at give dette videre reflekterers ud i alle hendes timer.
 
 
Malene har undervist og danset professionelt siden hun var 18 år, hvor hun fik sit første job som instruktør og har siden været danser og koreograf på store forestilliger, som Grease, West Side Story, Askepop, Snehvide, Chicago og har herudover deltaget i og omkring et utal af showes.
 

Malene har mange eksklusive danseuddannelser bag sig, blandt andet fra Dansestudiet i Århus, med speciale i moderne dans og Formation de Professionelle Rick Odums (L'ifpro), danseur professionelle. (Meget eksklusiv Jazz uddannelse fra Paris)
Malene har danset i ind og udland med mange af de helt store navne og trækker dem tit til hjembyen for at krydre undervisningen med et internationelt pust.


Malenes passion smitter og hun kan lære alle at finde dansen og finde ind til det sted i kroppen hvor glæden og følelserne eksploderer i bevægelse.
 
 
Malene er koreograf for Inner Light Dance Company og
sætter forestillinger op og rejser rundt på turnee i hele landet.
 
Der afholdes åbne auditions en gang om året, med henblik på optagelse på kompagniet. 
 
Hold øje med Facebook siden, da datoerne offentligøres her først.
 
 
 
 

Telefon: 2277 8277
Mail: malene@dansegulvet.net
 
"Når man først har haft Malene én gang, har hun formået at inspirere så meget at man bare vil have mere!",
 
Laura Petersen. 
Dansegulvet v. Malene Strudahl - Klingeberg 14, 1 sal, 4200 Slagelse - tlf: 2277 8277  | malene@dansegulvet.net