Ponija Dumo

Ponija er født i Sydafrika, men hun har boet i Danmark siden barnsben. Hun har altid været interesseret i at danse og hun har udforsket mange forskellige stilarter. Hun har dog de seneste år valgt at fokusere på afro- og dancehall-dansen, hvor hun på meget kort tid har fået rigtig meget anerkendelse for hendes energi og groove. Stilarterne dyrker hun intensivt via sine tre Crews: The UnXpected, Savage Crew og Team Blackout. Hvor The UnXpected primært fokuserer på dancehall, mixer Savage Crew dancehall med nymoderne afro, og Team Black Out udelukkende repræsenterer de afrikanske danse. Med sidstnævnte Crew, vandt hun blandt andet 3.pladsen til Copenhagen Dance Festival. Generelt udfordrer og udvikler Ponija sig selv ved at stille op til både battles og konkurrencer. Ligeledes forsøger hun at deltage i alle workshops med internationale dansere.

Ponija elsker at videreformidle dansen og har undervist hos Global Kidz/World Dance Academy siden hun var 12 år. I starten som hjælpetræner. Eleverne elsker hende for hendes sødme og smilende væsen. Hun er altid i godt humør og fokuserer meget på, at alle skal føle sig godt tilpas.

Som danser har Ponija medvirket i reklamer, en del musikvideoer og på store scener; heriblandt for kunstnere som Icekidd, Izzy, Okay Funky, Tobias Rahim og Karen Makupa. Hun har ligeledes optrådt til Distortion, forskellige afro-events, Roskilde Festival og Dancehall Madness.

Dansegulvet v. Malene Strudahl - Klingeberg 14, 1 sal, 4200 Slagelse - tlf: 2277 8277  | malene@dansegulvet.net