Ballet

Floorbarre/ballet på gulv: 

Denne time er god træning for dem med svage led og skader, da du får en god hård træning hvor alle øvelser foregår liggende på gulvet.

Samtidig er det fantastisk grundteknik for de dansere der gerne vil styrke deres smidighed og teknik til ballet og moderne dans.

 
Husk behageligt tøj som i kan bevæge jer i. Og gerne tykke sokker da man glider fødderne frem og tilbage på gulvet.
 
Ballet: 
De fleste keneder ballet, har set billeder eller live forestillinger. Hos Dansegulvet fokusere vi på træning og teknikken bag, så der er ingen tåspidssko eller krav om, at man skal kunne gå i split eller spagat. Til gengæld får man dejlig motion ved at danse ballet, samt arbejde med kropsholdning, hvilket er til gavn for alle.
 
Ballet er også en god grundtræning til al anden dans.
 
Tøjet skal være bevægeligt, gerne sidde stramt så man kan se kroppens bevægelser fx. tights og balletdragt. 
Det kan anbefales at købe ballet tøj som dragt, tights, ballet sko osv for at få den bedste følelse i kroppen, samt give instruktøren mulighed for at rette eleverne korrekt. 
 
Ballet for øvede
Vi giver øvede dansere muligheden for at nå rigtig langt med deres teknik træning. For at blive stærk og teknisk dygtig til at stå på tåspidssko, skal dansere gå minimum 3 gange om ugen. 
Vi tilbyder ballet, mandag, tirsdag og lørdag, så træningen vil her være mulig for dansere der søger dans på højere niveau. 
 
Ballet for børn
Ballet for børn er en præsentation af ballettens verden. Vi laver små tekniske øvelser, som lærer gennem leg. Samtidig lærer de også små koreografier.
Balletsko er ikke påkrævet i disse timer, men jeg kan anbefale at man har ballet tøj på i form af tights og en dragt, Evt også et tylskørt. 
 
Aspirant Holdet
Dette hold er perfekt for unge ballet dansere der virkelig brænder for dansen og gerne vil dygtiggøre sig indenfor genren. På dette hold vil der være mere disciplin og højere niveau af ballet. Det giver eleverne en god mulighed for at rykke op på det øvede ballet hold når de fylder 12 år. 
 
Dansegulvet v. Malene Strudahl - Klingeberg 14, 1 sal, 4200 Slagelse - tlf: 2277 8277  | malene@dansegulvet.net