Amalie Zaar

Amalie er en dygtig underviser med et stærkt formidlingsmæssigt fokus, og har både undervist i ind- og udland. Amalie har danset hele livet og undervist og arbejdet med koreografi i snart 20 år- de seneste 5 år som fultids professionel danser. Amalie underviser mange forskellige steder. Både på danseskoler, høj- og efterskoler, danseuddannelser, conventions, camps, privat og til diverse eventer, hvilket betyder at hun er vant til at arbejde med alle typer elever: Fra den professionelle til den gamle mand med to højreben. Ligeledes er hun ofte booket til koreografi og dansejobs og har danset og koreograferet for danske kunstnere såsom Pharfar, Raske Penge og Wafande, og internationale såsom Konshens, RDX, Mr.Vegas, Popcaan, Munga og Richie Stephens. Derudover indgår hun i et tæt samarbejde med Danmarks dancehall og reggaefestivaler - eksempelvis Scandivian Reggae Festival, Copenhagen Reggae Festival, Århus Reggae Festival og Copenhagen Dancehall, og har flere gange arbejdet på koreografiopgaver for de store TV-stationer.

Amalie har de seneste 10 år primært uddannet sig, udviklet sig og hentet sin inspiration i udlandet. Hun har rejst rundt til dancehallcamps og workshops overalt i Europa, boet i Paris og har de seneste 3 år været bosat halvdelen af året på Jamaica - dancehalls hjemland, hvor hun har trænet med verdens bedste og oplevet dancehall´en indefra. Hun har også arrangeret en del ture dertil, hvor hendes elever har kunnet opleve dancehall´en fra første hånd.

Amalie er CO-founder af Vuvuzela Dance Community, founder af Vuvuzela DanceCrew, Kazoo Crew og Vuvuzela KidZ, der fik kommercielt gennembrud, da de nåede til og med semi-finalen i ”Danmark har Talent” i 2015. Amalie har desuden en bachelor i Psykologi og Sundhedsfremme, hvor hendes fokus har været på de teoretiske aspekter af dans, danseglæde og hvorledes krop og psyke er forbundne.
Dansegulvet v. Malene Strudahl - Klingeberg 14, 1 sal, 4200 Slagelse - tlf: 2277 8277  | malene@dansegulvet.net